25 mayo, 2013

Love my Vespa

By Mariona Campmany In moments

Simply I love my vespa.

La vaig comprar fa quatre anys, per restaurar. Vaig buscar i rebuscar en mil tallers, foros, i demés per trobar algun lloc on poder-ho fer sense deixar-me els estalvis. A vegades és tan fàcil com esperar una mica… així que l’amic d’un company de feina era un enamorat de les vespes i a part de mecànic, restaurava la seva vespa al taller del seu pare. Ens vam entendre fàcilment i en dos mesos la tenia preciosa. Recordo quan la vaig anar a buscar, la vaig portar a casa i no volia pujar del garatge.. només la volia mirar. Si, és un bé material, i podríem entrar en discussions sobre el carinyo que se li agafen a aquestes coses. Potser no es normal, però simpmenent estimo la meva vespa.

Us deixo un petit video que he fet aquest matí, res, una tonteria :)

Vespa primavera_GoPro from guffysea on Vimeo.