18 octubre, 2013

La petita, Formentera.

By Mariona Campmany In travel, Vespa Balears

Vam decidir descartar Eivissa, no perquè no ens agradès, sino perquè potser ens la coneixiem més que Formentera i, malauradament, s’acostava el dia de tornar a casa.

Es d’aquells moments que la fortuna et somriu. Al arribar, vam parar en una gasolinera per buscar allotjament. La sort de viatjar en aquestes dates és que no patiem massa per trobar on domrir, i ens agrada més decidir a últim moment. És quan vaig anar a parar a Can Corda. En Pablo em va agafar el telèfon, i al cap de deu minuts èrem al centre de Sant Francesc esperant-lo. Amable i una mica sorprés de veure a una parella carregats amb motixilles i cascos preguntant per on passar les següents dos nits. Encantador ens va oferir una de les seves cases. Va ser impactant. Màgica casa prop del Cap de Barbaria, que sabia greu deixar-la als matins. On hi podriem passar tardes de lectura escoltant els grills que et farien companyía. Però Formentera ens esperava.

Fars, platjes turqueses, migdiades a la sorra, postes de sols perfectes, últims mercats de la temporada, concerts nocturns, més somriures. És una illa diferent, que et reclama tranquilitat. Només ens faltava això, venint de Menorca i Mallorca, més tranquils no podiem estar.

 

formentera_vespa-13

formentera_vespa-11

formentera_vespa-10

formentera_vespa-9

formentera_vespa-6

formentera_vespa-3

formentera_vespa-2

 

 

Veure

Menorca, primera parada

La volta a Mallorca

La Tornada